Byggprodukter i Jönköping av högsta kvalitet

Välkommen till Pershults Såg & Byggvaror AB när du behöver byggprodukter i Jönköping med omnejd!

Hos Pershults Såg & Byggvaror AB kan få du värdefulla råd och tips om vad du ska tänka på när du ska bygga eller renovera hemma.

Med serviceanda, professionalism och entusiasm hjälper våra kunniga experter dig med att hitta rätt produkter och de tillbehör du behöver. Se till att få det rätt från början, med vår expertis. 

Vi har produkter för alla tillfällen och alla plånböcker. Kom gärna in till oss och titta runt eller ring för att höra om vi har det du behöver för din byggnation eller renovering.

Par som mäter fönsterramen

Expertis

Ta gärna hjälp av vår personal när du ska välja material för olika typer av arbeten. Vi har en stor kunskap och expertis och kan ge råd och tips om vad du bör tänka på när du renoverar eller bygger. Sätt din tillit till experter, fråga oss om råd så undviker du onödiga fel.

Gör jobbet rätt - direkt

Verktygslåda framför vasken

Kvalitet

Alla produkter vi saluför håller högsta kvalitet, även om det finns nivåer för alla plånböcker. Vi uppdaterar ständigt sortimentet för att ha det senaste inom ombyggnation och renovering. På så sätt kan du alltid lita på att hitta det du behöver hos oss.

Nya varor - hög kvalitet

En man som slipar en vägg

Service

Vi lämnar en kvalitetsgaranti på alla varor vi säljer. Om du märker att du har fått ett måndagsexemplar eller om det är något annat problem med din produkt vill vi att du kommer in med den till oss. Vi kan byta den mot en ny produkt eller rekommendera en alternativ produkt för ditt behov.

Returrätt för din trygghet